Странице

3. 4. 2015.

Flormar SuperMatte M119





Još jedan Flormar za ovo proleće dolazi iz kolekcije SuperMatte pod oznakom, odnosno brojem M119. U pitanju je predivna roze nijansa koja na pojedinim slikama, valjda zbog svetla i ugla snimanja, ume da prevari i zaliči na koralca, ali svakako to nije. Ne umem da je definišem do kraja, jer nije klasična pink, a svakako je svetlija od malinastih nijansi. Sadrži ton crvene u sebi. U svakom slučaju, jako se lepo ponaša na suncu i divno ''oživi'' na noktima kada se nanese.

Formula ovog laka je odlična, jer je dosta je pigmentovan i srednje je gustine, pa se vrlo lako nanosi, a za pokrivenost kod kratkih noktiju kao kod mene dovoljan je samo jedan sloj (na slikama). Dva sloja nisam pokušavala da nanesem i nisam želela da eksperimentišem, jer za tim zaista nije bilo potrebe, mada ko voli, može da proba, meni je bilo dobro ovako. Četkica je standardno dobra i jako olakšava aplikaciju, i u principu Flormarovim četkicama jako je teško naći zamerku. Postojanost ovog laka je prosečna, oko 5 dana, bez da se krza ili guli, niti se povlači u vidu bele linije na vrhu nokta (moje iskustvo). Nije zahtevan za skidanje, ne mrlja se i ne pravi haos. Dolazi u bočici od 10 ml i u Flormarovoj maloprodaji trenutno košta 149 dinara.









2 коментара:

Hvala što izdvajate vreme za komentare. Imajte u vidu da je ovo ameterski kutak i da su fotografije i tekstovi pisani u tom kontekstu, pa često nisu savršeni, ali to i nije cilj ovog bloga. Svaki savet, ideja, preporuka, pa i kritika su dobrodošli ako su iskreni. :)