Странице

21.04.2015.

EVELINE 8in1 TOTAL ACTION

Prošle godine je ovaj proizvod bio hit medju devojkama i na mnogim stranama sam čula i čitala da je odneo sve pohvale i pozitivne kritike. Mene je kupio kada mi je drugarica na jednoj od kafa koje smo pile pokazala kako joj izgledaju nokti posle njega, a znam kako su joj izgledali pre i to je bio primer iz prve ruke, tako da sam znala da ću ga i ja jednom probati. Prošle godine nisam mogla, jer sam bila u drugom stanju, a navodno nije preporučljiv trudnicama. Ne znam da li je ovo proverena informacija i nemojte me držati za reč, pišem ono što sam čula, u svakom slučaju, tada nisam želela da rizikujem i da ga koristim u trudnoći ako ne moram, zapravo, trudila sam se da sve što ne moram, a sumnjivo je, izbegavam. A budimo realni, nije mi ni bio potreban, naročito u prvim mesecima trudnoće kada su mi i ten i nokti i kosa izgledali izvanredno i dobili sjaj, da li zbog same trudnoće ili zbog folne kiseline i vitamina koje sam pila, ne znam. Posle porodjaja se situacija malo promenila, kosa je počela da opada (rodila sam malu čupku sa baš puno kosice, izgleda da je sva moja otišla njoj :), a i nokti su počeli dosta da se krzaju. Kažu da to je uobičajena stvar kod porodilja i da traje u proseku šest meseci. Sačekala sam neko vreme da se malo stabilizujem posle porodjaja i sada je došao red da i ja isprobam ovaj tretman. 

Muž mi ga je vrlo lako pronašao u obližnjem Liliju, iako sam čula da se teško nalazi i da treba biti uporan. Cena je nešto malo manja od 300 dinara, što je već poznata stvar i dolazi u bočici od 12 ml. Da budem iskrena, bila sam dosta skeptična kako će stvari funkcionisati sa njim, s obzirom na specifičan način upotrebe koji podrazumeva da se maže 4 dana za redom, pa skida, pa opet maže, jer često sa ovakvim stvarima nisam uporna i sklona sam da odustanem ako mi je nešto mnogo dosadno. Nisam se prevarila, u početku mi je zaista bilo jako interesantno to mazanje jednom dnevno, a kasnije je počelo da me nervira. Često, a to majke sa malim bebama dobro znaju, nemate ni mnogo vremena za stalno mazanje noktiju. Ipak, pohvalno je što se jako brzo suši, pa prodje jako malo vremena dok ne uzmete da se ponašate normalno i spustite ruke plašeći se da ćete pokvariti nokte. Sada ga uglavnom koristim kao bazu i jako sam zadovoljna kako se ponaša u toj ulozi. Lakovi kao da mnogo lepše klize kada se namazu preko njega. 

Takodje, kod ovog proizvoda, ako se koristi po uputstvu, moram da pohvalim što nokti izgledaju jako lepo i uredno, a plašila sam se da možda neće. Nisam tip koji voli kad nema ništa ili gotovo ništa na noktima, ne mogu da namažem samo prozirni lak i ubedim sebe da mi se to dopada, ja volim boje i volim ih na noktima. A sa ovim tretmanom, iako je proziran, skoro nevidljiv i dobija beličasti ton tek posle trećeg i četvrtog mazanja, nokti izgledaju jako lepo, čak pomalo neobično. I to je bilo vrlo prijatno iznenadjenje. 

Verovatno najbitnija stvar tiče se učinka koji ovaj tretman ima. i za mene je, za sada, vrlo dobar. Neću reći da je odličan baš zbog tog stalnog mazanja na 4 dana koje mi je naporno, ali vrlo dobar je sasvim korektna ocena zbog činjenice da su nokti posle njega prestali da se krzaju i listaju, primetno su ojačani, a čini mi se i da malo brže rastu (ovo poslednje mi je uvek diskutabilno, jer nikad ne znam dal je to do nekog proizvoda ili jednostavno do mene, doba godine, različitog unosa hrane i vitamina). Dakle, skroz dobar efekat u odnosu na cenu koju ima i skroz dobar kao baza ispod laka jer ne pravi mehuriće, jednostavo se nanosi četkicom koja je vrlo zahvalna (čak istu planiram da sačuvam za neke druge lakove kada potrošim ovu bočicu), lako se uklanja, ne pravi haos i sasvim pristojno, čak nadprosečno neguje nokte. Ukoliko do sada niste, evo još jednog razloga da ga makar probate ;)  

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala što izdvajate vreme za komentare. Imajte u vidu da je ovo ameterski kutak i da su fotografije i tekstovi pisani u tom kontekstu, pa često nisu savršeni, ali to i nije cilj ovog bloga. Svaki savet, ideja, preporuka, pa i kritika su dobrodošli ako su iskreni. :)