Странице

17. 3. 2012.

Ms. Manicure Mini Nail File & Clipper Set





Kada me je pre izesnog vremena na jastuku sačekala ukrasna kesa, u njoj je osim Deborah Shine Tech 18, divnog crnog lakića sa sitnim šljokama kome sam se nadala i koji sam željno iščekivala, bio i mali dodatak u vidi mini manikir seta. Kupljen u DM-u, ali pošto je poklon, ne znam pravu cenu, pa se unapred ogradjujem za tu vrstu informacije, ovaj set me je oborio sa nogu. Možda više kao znak pažnje i činjenica da neko lunja drogerijom misleći na mene, nego kao idealno sredstvo za negu noktiju.

Ms. Manicure Mini Nail File and Clipper Set čine grickalica i turpija za nokte koje su upakovane u plastičnu torbicu sa džepićem koji može da se otvori/zatvori. Sva tri dela su u jako roze boji, pa su vrlo primamljivog izgleda. Onako, baš girly. Dimenzije ovog manikira su izuzetno male, tako da ceo može da stane u ženski neseser ili torbu. Set je odličan za put ili kao pomoćno sredstvo ako ste u gradu, pa nemate pri sebi adekvatnu opremu u slučaju da vam pukne nokat ili se zacepi gde ne treba. Kvalitet turpije nije na zavidnom nivou i svakako se ne proporučuje njena upotreba pri svakodnevnoj nezi noktiju, ali u vandrednim situacijama mnogo pomaže. Za prvu pomoć, dakle. Tako je i ja koristim. Inače, ako nekome znači, dvostrana je. Grickalica (ukoliko je koristite) je veliki plus u ovom setu, jer osim što je dosta jaka i oštra, ima postavljenu roze gumu na dršci, pa ne klizi iz ruku prilikom upotrebe. Takodje, roze torbica u koju su smeštene turpija i grickalica sa strane ima privazak, te se može zakačiti, na primer za ključeve. 

Ms. Manicure set može biti i simpatičan dodatak poklonu koji ste namenile sestri, mami ili prijateljici za rodjendan, Novu godinu ili neki drugi praznik/proslavu, a osim ovog, ista marka u ponudi ima i druge zanimljive setove, pa prošetajte do DM-a, bacite pogled, možda naidjete na nešto interesantno. 






4 коментара:

Hvala što izdvajate vreme za komentare. Imajte u vidu da je ovo ameterski kutak i da su fotografije i tekstovi pisani u tom kontekstu, pa često nisu savršeni, ali to i nije cilj ovog bloga. Svaki savet, ideja, preporuka, pa i kritika su dobrodošli ako su iskreni. :)