Странице

31.03.2012.

One Inch at the Time - Aura Inches 305Danas je na red došao jedan od najlepših lakova, inače poklon od naše prijateljice Željke, pa je zbog toga ujedno i jedan od omiljenih. Reč je o Aura Inches kolekciji, tačnije o laku br. 305 sa vrlo simboličnim nazivom - ''One Inch at the Time''.
Aurini lakovi ne sadrže formaldehid, toluen i kamfor, i domaće su proizvodnje. Inches kolekcija poseduje oko dvadesetak boja medju kojima uglavnom preovladjuju nude, roze i crveni tonovi, mada ima odmaka i ka zeleno-plavim i ljubičasto-braon nijansama. ''One Inch at the Time'' je predivna, čista i vrlo ujednačena crvena boja u kojoj nema posebnih primesa drugih podtonova. Formula ovog laka je izvanredna i upravo je to ono što ga izdvaja od većine drugih (naročito većine onih koji su proizvedeni kod nas). Lak je srednje gustine i vrlo lako se nanosi. Za punu pokrivenost na kraćim noktima (kao na slici) dovoljan je samo jedan sloj. Sa dva sloja, medjutim, boja je punija i dobija se fina i sjajna završnica, ali se njen intezitet i dalje ne menja. Četkica je velika, stabilna, dovoljno široka i ne ostavlja vidljive linije pri aplikaciji, a nama se pokazala kao jedna od najlakših za rukovanje. Uz malo iskustva, sa njom iz samo dva poteza možete da predjete celu nokatnu ploču, čak i onu koja je šira, a zbog elastičnosti koju poseduje jako lepo prijanja na nokat i omogućava lako iscrtavanje kontura. Postojanost zadovoljava oznaku ''Long lasting'', jer se lak zadržava na noktima i do sedam dana, otporan je na krzanje i vrlo brzo se suši. Takodje, nije težak ni za skidanje, u stvari, uopšte ne pravi problem oko toga, iako je crvena boja u pitanju. Lako se otkanja i ne ostavlja tragove. Bočica sadrži 12 ml, standardna cena je 225,00 dinara, a tokom celog marta u Lilly drogerijama je bio na sniženju, pa je koštao 198,00 dinara (pozdravljamo ovu akciju!).  

''One Inch at the Time'' je izuzetno dobar i kvalitetan lak koji svoju pravu boju i tonsku jačinu može da pokaže u različitim situacijama: kao elegantna crvena uz malu koktel haljinu, bezobrazan vamp dodatak sexy donjem vešu ili kao vesela podloga za razbijanje sasvim jednostavne odevne kombinacije bez mnogo detalja. Kako god je nosile, u većini slučajeva ne ostaje ne primećena, naročito od strane muškaraca. ;)


4 коментара:

Hvala što izdvajate vreme za komentare. Imajte u vidu da je ovo ameterski kutak i da su fotografije i tekstovi pisani u tom kontekstu, pa često nisu savršeni, ali to i nije cilj ovog bloga. Svaki savet, ideja, preporuka, pa i kritika su dobrodošli ako su iskreni. :)