Странице

27. 3. 2012.

Gabrini Multivitamin 328



O Gabrini lakovima za nokte, njihovom kvalitetu i mestima na kojima se u Beogradu mogu kupiti (obavezno pogledati i komentare čitateljki ispod posta) već smo uopšteno pisale ovde, a danas je na red došla recenzija o Gabriniju Multivitamin 328. Reč je o prelepoj crvenoj boji koja na noktima izgleda izuzetno otmeno i damski.




Sećate li se starih crno-belih filmova sa Lauren Bacall i Humphrey Bogartom? Gabrini 328 je naša prva asocijacija na njih. Jer kada namažete ovaj lak na svoje nokte, osećaj je kao da ste upravo izašle iz jednog od tih filmova. Ili ste u njih neposredno zakoračile, pa živite i udišete glamur iz četrdesetih godina 20. veka. Tako udobno smeštene u prošlost, ovaj lak daje vam neophodnu prefinjenost i eleganciju, te postiže da se u svakom trenutuku osećate kao - žena. 

Zagasit ton crvene boje ovog laka je "otvoreniji" na noktima, pa kada se namaže deluje za nijansu življe nego u bočici. Za potpunu pokrivenost dovoljna su dva jednaka sloja, a lak je prilično gust i vrlo lak za nanošenje. Tome mnogo doprinosi četkica koja je srednje debljine, ali dovoljno izdužena, pa znatno olakšava aplikaciju na širim noktima. Ipak, sa ovim Gabrinijem morate imati i malo strpljenja, jer nije uvek jednostavan za skidanje. Crvena boja može da napravi problem, naročito ako se lak zavuče u ivice izmedju nokta i prsta. Dobar skidač laka je u ovom slučaju neophodan. Postojanost je relativno dobra, jer lak opstaje oko 5 dana. Postoji mogućnost da se malo povuče, pa da napravi tanku belu crtu na kraju nokta, ali to nije strašno i zabrinjavajuće. S obzirom da smo ga obe koristile više puta, primetile smo da se to ne dešava konstantno, već dosta zavisi i od svakodnevih aktivnosti. Bočica ima 13 ml, medjutim, za razliku od pojedinih Gabrini lakova ovaj se ne zgrušava i ne menja teksturu na polovini. Naprotiv, zadržava istu gustinu kao pri prvoj upotrebi. Boja je, takodje, izuzetno ujednačena i puna, odnosno bogata, ali bez primesa dodatnih podtonova i odsjaja. U pitanju je tonski duboka, vrlo jaka crvena. I kao takva, definitivno nikoga ne ostavlja ravnodušnim. 






5 коментара:

  1. odlicna je boja i super ti stoji! ja se bas ne volim sa crvendacima, al sam nasla svoju ljubav medju njima - China Glaze ruby pumps :)

    ОдговориИзбриши
  2. Trenutno imam slican Farmasi na noktima. Videh ovakav slican kod Hermetic na blogu i krenuh po njega a vratih se sa travnato zelenim :)

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман29.3.12. 14:15

    Bas je lepa nijansa. Volim ovakve crvene :)

    ОдговориИзбриши

Hvala što izdvajate vreme za komentare. Imajte u vidu da je ovo ameterski kutak i da su fotografije i tekstovi pisani u tom kontekstu, pa često nisu savršeni, ali to i nije cilj ovog bloga. Svaki savet, ideja, preporuka, pa i kritika su dobrodošli ako su iskreni. :)