Странице

24. 3. 2012.

Aura 701 - I Need A Change



Negde malo pre Nove godine udjem u Lilly i čujem neko me doziva. Sasvim tiho, jedva čujno, šapatom izgovara moje ime. Okrenem se, kad imam šta da vidim. Stoji jadničak sam na stalku i kaže: ''uzmi me, kupi me''... i šta ću, morala sam da ga kupim. :D Sedamsto kec (i brojem - 701), moja decembarska ljubav sasvim prigodnog naziva (I Need A Change) bio je idealan za ulazak u 2012. godinu. A pošto je proleće sada zvanično došlo, rešila sam da ga ovih dana isprobam i na suncu.




Glavna fora kod ovog Aurinog laka iz kolekcije "Nail Beauty" je predivan, izuzetno sitan šimer. U bočici nije vidljiv na prvi pogled, nego tek pod posebnim uglom, ali jednom kada se spazi, da, to je ljubav. Uostalom, lak i jeste jarko crvene boje, na ljubav, a šimer samo dodaje posebnu draž. Takodje, lak pokazuje i blago ljubičasti podton, ali samo pri odredjenom svetlu, na primer kada se stavi direktno na sunce, onda se baš jasno vidi. Maže se vrlo lako, četkica je kao kod većine Aurinih lakova zadovoljavajućeg oblika i veličine, a da bi boja na kraćim noktima bila intenzivnija dovoljna su dva deblja sloja. Malo je teži za skidanje s obzirom da je crven, ali sa dobrim skidačem ne bi trebalo da bude puno problema. Postojanost je prosečno dobra, uz svakodnevne poslove i neprestano kuckanje po tastaturi lak traje oko 5 dana (mada ima oznaku "Up to 7 days" i navodno je otporan na krzanje i udarce). Bočica ima 10,5 ml, a svi lakovi iz ove kolekcije poseduju hipoalergenu formulu bez formaldehida, toluena i kamfora. Dole možete pogledati i paletu boja koja je u ponudi u okviru iste kolekcije:





Ipak, što se sedamsto keca (701) tiče, priznajem da sam u decembru imala veliki problem da ga nadjem. Da na kraju nisam spazila poslednju bočicu u Lilliju u Nevesinjskoj, verovatno bih odustala od potrage, prosto, nigde ga nije bilo, kao da je u zemlju propao. Tada sam ga našla na stalku sa lakovima (to je onaj okrugli stalak iz više nivoa što obično stoji negde blizu kase), a ne na glavnom Aurinom štandu. Od prodavačica sam čak dobijala i potpuno oprečne infomacije o tome da li se povlači ili ne. Ne znam kakva je situacija sa njim sada i da li se lako nalazi, mislim da to zavisi od snabdevanja do snabdevanja, ali znam da povučen nije sigurno. Možda samo treba da budete uporni da biste ga našli. Ponekad promene (kao u nazivu samog laka) izistkuju više truda i snalažljivosti. :) 








7 коментара:

  1. Ili sam ja pomesala ili ovde fali Flamenco..duboka divna crvena sa zlatnim simerom :)) Kad ti sledeci put zafali, vici da saljem :))

    ОдговориИзбриши
  2. Sad gledala ponovo - evo flamenka ali boja skroz drugcija %))

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман25.3.12. 22:26

    Ako volis njega, voleces i Wake Up :D

    ОдговориИзбриши
  4. Anibani, hvala! Na suncu zaista predivno sija, skroz sam iznenadjena koliko mu ovaj sitan šimer daje neku veselu i neobaveznu notu, mnogo je lep. :)

    My Perfect Lounge, da, na ovoj sličici (paleti) boje nisu baš 100 posto verodostojne, uživo su ipak malo drugačije. Baciću pogled na Flemenka prvom prilikom kad budem svratila u Lilly. Hvala ti za ovo da se javim kad zafali :*

    Sonja, Wake Up, Red Carpet i LadyLike su mi sledeći na listi. Prvo da potražim Hot and Chilli (708) ako još negde može da se nadje :D

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман29.3.12. 14:09

    :D Ovo gore je Smiki :D

    Ali i meni se dopada lak i isto mislim da ce ti se Wake up dopasti :)
    Super ti stoji :)

    ОдговориИзбриши
  6. Joj, pomešala sam vas mahinalno, izvinite :shy: (sad mi fali onaj smajli sto se udara u glavu). Još gledam tri puta, čitam naziv i lepo vidim ko je, i na kraju oslovim Sonju. Ne zamerite mi.

    Sonja, hvala! :*

    ОдговориИзбриши

Hvala što izdvajate vreme za komentare. Imajte u vidu da je ovo ameterski kutak i da su fotografije i tekstovi pisani u tom kontekstu, pa često nisu savršeni, ali to i nije cilj ovog bloga. Svaki savet, ideja, preporuka, pa i kritika su dobrodošli ako su iskreni. :)