Странице

23. 4. 2012.

Essence colour & go - Think Pink 63





Essence colour & go - Think Pink 63 bio je moj favorit već na prvi pogled, čim sam ga ugledala u DM-u. Nit roze, nit crven, nit narandžast, blago koralan, kao idealan za leto. Odmah sam znala da će poslužiti za naredni period i da ću se za taj lak verovatno brzo vezati. Boja je izvandredna, vrlo osvežavajuća, a nokte čini izuzetno atraktivnim, čak i ako su kratki.

Bočica sadrži 5 ml, a lak nije mnogo drugačiji od već spomenutih Essencovih lakova - Ultimate pink 08 i Walk of fame 34. Po strukturi je kremast i gust, pa spada u malo teže. Četkica je standardno mala i debeljuškasta, ali sada već dovoljno dobra za rukovanje, jer sam na nju navikla, te sam lak izuzetno brzo sa njom uspela da nanesem. Za pokrivenost su, medjutim, potrebna dva jača sloja, ali pažljivo namazana, jer lak hoće pomalo da se povuče na pojedinim mestima, pa ostavlja tragove u vidu linija tamo gde je prošla četkica. Suši se prosečno brzo, a postojanost je dobra, jer sam ga na noktima imala oko 5 dana pre nego što sam preko njega nanela matirajući nadlak u želji da ga malo začinim. Tih 5 dana nije se pomerao sa noktiju, niti se povlačio u vidu male bele linije na vrhu niti se krzao sa strane. Klasična mana na koju sam već oguglala je njegovo brzo zgrušavanje, tako da se zbog toga više uopšte ne nerviram. :) Ipak, ono što je uspelo da me iznervira je činjenica da nikako nisam uspevala da uhvatim njegovu stvarnu boju na fotografijama. Nema gde ga nisam slikala i u kojim pozama. Ma, da sam na glavi dubila, ne bih uspela da izvedem da na slici izgleda bar za nijansu realističnije. Zato, na mojim fotografijama malo više vuče na crveno, ali bi kao najbolji pokazatelj njegove prave boje mogle da posluže prva i druga slika, odnosno slike na kojima je prikazana bočica laka. 









I za kraj, ovako Essence colour & go - Think Pink 63 izgleda kada se matira. A o matirajućem nadlaku (S-he stylezone matte top coat) više u nekom od narednih postova :)




15 коментара:

  1. Željno iščekujem tekst o matirajućem nadlaku.

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман24.4.12. 10:53

    Bas je lep! :)
    Ima jos jedan interesantan u novoj kolekciji, vise je narandzasto-koralan, mislim da bi ti se dopao. U pitanju je C'est la vie.

    ОдговориИзбриши
  3. Cajka, biće čim skupimo dovoljno sličica za post, u pripremi je. :)

    Sonja, potražiću ga, mnogo volim koralce. :) Svratila sam sinoć do DM-a na Voždovcu, ali tamo je štand ispražnjen, sve je pograbljeno. Nove lakove uopšte nemaju. :(

    ОдговориИзбриши
  4. Imam ga, super je. U DM-u mi je izgledao bas onako neon pink a na normalnom svetlu je tooootalno drugacija boja, skoro pa je crven.

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман26.4.12. 20:52

    Prelepa nijansa!! :)

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман27.5.12. 17:07

    Gde ste vas dve?? :)

    Samo da prijavim ovaj lakic! :) Bas je lep.. Isprobacu ga ovih dana pa javljam utiske. :)

    ОдговориИзбриши
  7. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  8. Super je ovaj mat na kraju, jedva čekam više o tome! Pratim.

    ОдговориИзбриши
  9. Анониман5.4.13. 19:53

    Divan lak! Steta sto je povucen... :(

    ОдговориИзбриши
  10. Анониман2.5.13. 12:22

    lovely jubbly fantastic thanks so much

    my web-site - accident claims

    ОдговориИзбриши
  11. Анониман3.5.13. 10:02

    The entire process took far longer than it quick loans online must have.
    When I eventually was capable of drag them bad credit instant pay day loans to your finish, it was only then that they advised me that the
    fee had modified. In the course of the http://www.gar.rotterdam.nl/brandgrens/index.php?option=com_easygb&Itemid=99999999&limit=30&gsa=2070 time
    amongst first Excellent Faith Estimate and this time, they in no way the moment
    explained something with regards to the price
    changing. Don't trust the costs that they quote you either by Lending Tree or initially by way of their product sales persons. They can't give you
    a lock, even if they say they've got.

    ОдговориИзбриши
  12. $$$ URGENT LOAN OFFER WITH LOW INTEREST RATE APPLY NOW $$$
    Do you need Loan to pay off your debt and start a new life? You have come to the right place were you can get FUNDED at a very low interest rate. Interested people/company should please contact us via email for more details.

    Full name:
    Date of birth (yyyy-mm-dd):
    Gender:
    Marital status:
    Amount Needed:
    Duration:
    Address:
    City:
    State/province:
    Zip/postal code:
    Country:
    Phone number:
    Monthly Income:
    Occupation:

    E-mail: shadiraaliuloancompany1@gmail.com

    ОдговориИзбриши

Hvala što izdvajate vreme za komentare. Imajte u vidu da je ovo ameterski kutak i da su fotografije i tekstovi pisani u tom kontekstu, pa često nisu savršeni, ali to i nije cilj ovog bloga. Svaki savet, ideja, preporuka, pa i kritika su dobrodošli ako su iskreni. :)