Странице

11. 4. 2012.

Color line 69





Nemam danas mnogo inspiracije za pisanje, pa ću pokušati da ovaj post skratim koliko god je moguće. Ne zamerite mi, svako ima pravo na svoju žutu minutu (a moja je očigledno vrlo kompatibilna sa bojom laka koji želim da vam predstavim). Otrpilike, sve što danas hoću da napišem moglo bi da se stavi u jednu rečenicu: definitivno, ovo je najgori lak koji sam ikada stavila na svoje nokte. I inače, Color line lakovi nikako nisu moj favorit, jer su po kvalitetu užasno slabi, formula im je loša, pa su ili preretki ili pregusti, nemaju nikakvu postojanost, jedva se nekako namažu, a ni boje i nijanse nisu bogznašta da se ne lažemo. Tako je i sa ovim žutaćem. Jedina dobra stvar mogla bi da bude njihova cena, pošto su jevtini, jer ako se ne varam koštaju oko 50-60 dinara, ali ako se vodimo onom starom ''koliko para, toliko muzike'', onda je i cena dobar pokazatelj koliko su ovi lakovi zaista dobri. Za sada znam da mogu da se nadju po radnjama Višnjica, ali dodajem podatak da sam pre oko mesec dana ušla u jednu od njih, negde na Dorćolu kod Ulice kralja Petra, i izrovarila sve rafove na koje sam naišla, pa ipak nisam uspela da ih nadjem. Čak sam zavirivala i u rashladni sanduk sa sladoledom i ali od njih ni traga :D No, dobro, poslužili su ovi koje igrom slučaja imam kod kuće. ;)

Žutać o kome danas pišem nosi oznaku sa bezobraznim brojem, iako mi nije najjasnije zbog čega (razumela bih da neka lepa vamp crvena dobije broj 69, simbolično zar ne, ali u ovom slučaju bezobrazan broj pripao je papagaj žutoj koja osim što nije nimalo sexy izaziva i negodovanje kod većeg dela muške populacije). Lak je  izuzetno redak i jako se loše maže. Pokrivenost za relativno kratke nokte jedva uspeva da se postigne sa dva debela (ne deblja, nego debela) sloja, a debeli sloj ovde podrazumeva i to da četkicu morate brzinom svetlosti preneti od bočice do ruke, jer sa nje curi krupna kapljica laka koja vam je neophodna ako želite da u potpunosti prekrijete ceo nokat. Aplikacija nije komplikovana kao što na prvi pogled izgleda... ako ste uvežbani. Ako niste, onda bi trebalo da računate na tanku i malu četkicu, problematično nanošenje laka, sitne mehuriće i one grozne linije koje se ocrtavaju kada njom predjete preko nokatne ploče. Naravno, sa dva debela sloja lak se dosta sporije suši i taman kad pomislite da je suv, eto neke linije ili ogrebotine na njemu. Podjednako teško se i skida, mora malo da se zapne. Zbog svega toga, ovaj lak nikako nije ''my cup of tea''. Spakovan je u kutiju, tu je, nisam ga bacila (greo'ta), ali mislim da je ovo bio ubedljivo poslednji put da ga koristim. Ipak, pohvalno je jedino to što je boja kada se nanese daleko življa nego u bočici, pa možda nekome i posluži za leto koje stiže, jer verujem da ista može zanimljivo da izgleda kada se pocrni. :)











13 коментара:

  1. Одговори
    1. Thank you :*
      Yes, colour is beautiful and great for summer, but this polish is cheap and non lasting. I don't recommend it to anyone. :)

      Избриши
  2. Boja jeste malo neobičnija, ali mogla bi da se iskoristi za neki plažni pedikir.

    ОдговориИзбриши
  3. simpa je boja, a ti imas najsavrsenije nokte koje sam ikada videla :)

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман16.4.12. 19:56

    Svaka tebi cast kad si imala hrabrosti ovo da namazes :D ja ne bih ni da mi plate :D
    Nije boja toliko grozna koliko bas trebas biti specifican da je izneses.
    A i ukucani bi me naterali da skinem :D

    ОдговориИзбриши
  5. Devojke,
    hvala na komentarima. Lak je definitivno sačuvan za leto, pa možda posluži tada. Ako ne, makar će ostati ove sličice i recenzija za nekoga ko se bude interesovao za njega :)))

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман20.5.12. 12:48

    Kolko god da su losi, ne mogu da odolim da ih ne kupim ( namerno ih stavljaju pored kase da bodu oci) :)

    ОдговориИзбриши
  7. This colour is stunning! I did not think, yellow nails can look so beautiful!! I think it is an eyecatcher!
    Thumbs up!

    Hope you visit me on my blog
    fashionobsession-mieni.com

    ОдговориИзбриши
  8. Анониман29.3.13. 16:34

    Mozete li mi reci gde imaju Color line lakove za nokte???

    ОдговориИзбриши
  9. Анониман6.12.14. 17:05

    Ja sam dobila od drugarice za rodjendan crveni lak i fantastican je.

    ОдговориИзбриши

Hvala što izdvajate vreme za komentare. Imajte u vidu da je ovo ameterski kutak i da su fotografije i tekstovi pisani u tom kontekstu, pa često nisu savršeni, ali to i nije cilj ovog bloga. Svaki savet, ideja, preporuka, pa i kritika su dobrodošli ako su iskreni. :)